Thu, 16 May | Pesä

Gongi ja kristallimalja äänikylpy

Gongeilla, kristalliäänimaljoilla ja muilla terapeuttisillä soittimilla on tutkitusti hoitava vaikutus. Ne vaikuttavat hermoston toimintaan, ohjaavat kantasoluja ja pystyvät rauhoittamaan mielen.
Registration is Closed
Gongi ja kristallimalja äänikylpy

Time & Location

16 May 2019, 18:00 – 19:30
Pesä, Näsilinnankatu 28, 33200 Tampere, Finland

About the Event

Koulutettu äänihoitaja Simo Santeri Virtanen tarjoaa jälleen keholle ja mielelle Gongin sekä kristallimaljojen sävelillä rentouttavan äänikylvyn. Konsertti pidetään Pesässä Tampereen keskustassa 16.5

Gongeilla, kristalliäänimaljoilla ja muilla terapeuttisillä soittimilla on tutkitusti hoitava vaikutus. Ne vaikuttavat hermoston toimintaan, ohjaavat kantasoluja ja pystyvät rauhoittamaan mielen. Äänillä on kyky auttaa kehoa parantumaan traumoista, kivuista, stressistä ja muista kehoon liittyvistä oireista.

Voit ottaa mukaasi oman makuualustan, tyynyn ja viltin. Paikan päällä on myös tarvittaessa. Äänirentoutuksen jälkeen on hyvä muistaa juoda vettä.

Simo Santeri Virtanen on muusikko, äänihoitaja ja naurujoogan ohjaaja. Hän on opiskellut mm. Don Conreauxin (Yhtysvallat) johdolla gongin soittomenetelmiä, sekä Alicija ja Richard Eilijakasin (Liettua) kanssa äänihoitoa, tiibetin äänimaljojen soittoa sekä holistisen äänen käyttöä.

Mukana on Artjom Kostjuk joka tarjoaa äänirentoutusta. Hän on koulutettu äänihoitaja, elektronisen musiikin tuottaja ja Merkaba Soundhealingin jäsen.

Lämpimästi tervetuloa!

KE 23.1. Klo 18:00 - 19:30

Hinta: 35 €

Ilmoittautumiset:

merkabasoundhealing@gmail.com

Tickets
Price
Quantity
Total
  • Ticket
    €35
    €35
    0
    €0
Total€0

Share This Event